lördag 25 januari 2014

Mina 15 minuter i rampljuset

I morse var det spännande att gå till postlådan, för jag visste att det skulle finnas en intervju med mig i ÖT. Monica Cederberg har skrivit om min väg från soffpotatis till långloppsmotionär. Hoppas att det inspirerar någon att börja motionera, även om jag berättade om mindre trevliga upplevelser, som att spy på Botnialöpet :)

10 kommentarer:

 1. De var en bra artikel !!! Kände nog igen mig själv på flera ställen t.ex när man plötsligt blev beroende av träna i stället för tvinga sej själv , men när ja läste om hur det gick för dig i botnia-löpet blev jag nog mycket övertygad om ja klarar mig fint utan trippel-diplom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte också Monica + Eva-Stina lyckats bra med artikeln! Tycker nog du ska våga dig på Botniatrippeln ändå. Jag var extremt dåligt tränad då jag var med.

   Radera
 2. Hm, själv blev jag imponerad av att man kan överleva fast man spytt ;) MC

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imponerad är man kanske bara om man själv motionerar. Soffnötarna blir mest avskräckta :)

   Radera
 3. oj he sko jag å vill läs :) måst leit reida på en tidning...

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte det var jättebra artikel. Speciellt intressant eftersom du inte framställde det som att det går så perfekt alltid. Duktig är du.
  Susse

  SvaraRadera
 5. Du fick mej åtminstone att tro att det går att springa Botnialöpet! att man till och med kan gå om det blir helstopp :) En ny tanke! och du inspirerade att kämpa på i min egen motionstakt! hälsar samma M

  SvaraRadera