söndag 22 september 2013

Söndagsnjutaren

Det blev inget Nedervetillopp för oss i dag. Det känns som att det har blivit alltför lite cykling den senaste tiden för att jag skulle vilja ställa upp i en tävling. Min dag gick istället ut på att slappa, gosa med katten och maken, kratta löv, jogga och färga håret. En riktigt skön dag har det varit!

4 kommentarer:

 1. Hehe, jag borde kanske ha tänkt så också... Mitt senaste cykelpass var den 6 augusti, men det gick ju nog att släpa sig runt 103 km i alla fall :) Tur att jag tränar kondition på något sätt i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Det gick ju bra ändå! Tredje plats minsann! Nog skulle jag säkert ha tagit mig runt utan problem, men det var väl på motivationen som det falerade.

  SvaraRadera
 3. Kändes nog som soffa hade varit än bättre ide, eftersom jag cyklade ensam och körde fel på grund av bristfälliga skyltningen.Detta borde inte vara möjligt. Nåja sku väl va bäst ti hald se ti skidning tär finns e ju spåri ti fölg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen, det var ju harmset! Tänk att de inte hade skyltat bättre än så. Men du fick ju en längre söndagslänk än andra då :)

   Radera