söndag 2 februari 2014

Vestersundsby - the place to be!

Av bilden att döma kunde man tro att det är gott om plats i Vestersundsbyspåret. Men så är inte fallet. Elitåkare, motionärer, Vasaloppsåkare och småbarnsfamiljer får alla snällt samsas om spåret. Och visst blir man glad då det är många som är ute och rör på sig ! Problemet för mig är bara att jag blir uppstressad av andra och skidar fortare än planerat, vilket förorsakar onödigt hög puls. Den här veckan har jag skidat 90 km fördelat på fyra pass. Nästa vecka ska jag försöka få in fem pass.

Det ryktades i skidspåret idag att det ska bestämmas ikväll huruvida Fäbodaloppet ska ordnas eller inte. Vi håller tummarna för att det blir av!

2 kommentarer:

  1. Tror knappast det var jag som stressade dej :) Jag hängde med nästan till första kurvan, men så tog jag i också. I övrigt var jag jättenöjd med mina 24 km på 2.12 (2.17 med pauser) och tyckte det gick relativt bra trots att glidet inte var det bästa. Men du har rätt i att man lätt provoceras till högre fart än man tänkt om man hela tiden ska skida om folk och måste dra undan lite samtidigt, hälsar M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den tiden ska du vara nöjd med! Ikväll var det superglid, så man behövde inte jobba så mycket för kilometrarna. Man kanske borde testa att skida med musik i öronen för att inte hela tiden fokusera så mycket på andra runt omkring.

      Radera