måndag 10 februari 2014

Vallafritt

Om ni någonsin hör mig klaga igen över att jag har för lite pengar, så påminn mig om att gå ut i garaget och titta på mina investeringar, dvs. skidsamlingen. I dag inhandlades det fjärde paret (jag vet, det är en sjukdom). En vallningsfri motionärsskida av märket Fischer blev det. Ifall det finns något skidspår kvar i morgon blir det spännande att fara och testa. Min förhoppning är att jag aldrig mer behöver valla med klister. För i helgen fick jag "lejdon", big time!

8 kommentarer:

 1. Häftigt! Testa och berätta hur de funkar. Har också funderat på sådana för just sånt här väder, men har också investeringskvoten fylld (nog för att just den budgeten brukar vara ganska flexibel)

  Det kanske hjälper lite att räkna hur mycket dina skidor kostar per timme eller per km. Då tror jag de är relativt billiga jmf med många andra motionärers skidor :)

  Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utförlig testredovisning är på kommande!

   Och tänk vilken investering i hälsan ett par skidor är!

   Radera
 2. Du e rolig du. :) Men förstår din frustration. Snygga skidor. Hoppas det lämnar lite snö så du får använda dem. Susse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bästa är att de går att använda nästa år också! :)

   Radera
 3. Säkert den bästa lösningen !!! Å in hobby får ju kost :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag har inte nerver att stå och valla om det ändå inte blir till något. Inte är det ju någon hobby om det inte tar alla ens pengar :)

   Radera
 4. Ja vem fick inte leidon i helgen. Man borde ju synbarligen få skriva upp dubbelt antal kilometrar eftersom skidorna slinter bakåt lika mycket. Fördelen med att skida med samma skidor som man fick som tioåring är att jag får betalt varje gång jag använder dom. Kostnaden per kilometer har liksom passerat noll, så jag hittar en slant i fickan efter varje skidtur. Kanske jag kan ta ett par skidor ur ert garage nästa gång jag hälsar på? hälsn. von

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe! Ja, de skidorna har verkligen betalat tillbaka sig med råge :) Jo, kom hit så far vi via garaget och ut på skidtur.

   Radera