måndag 21 mars 2011

Den morgontrötta

Jag funderar allvarligt på en morgonjogg imorgon. What's wrong with me?

6 kommentarer:

  1. Du är en frisk, kry och sund människa! :)
    Jag har börjat med ett nytt träningsprogram så att jag ska komma mig i form till sommaren. Det är så roligt att springa igen.
    Sue

    SvaraRadera
  2. Ja, fast jag orkade inte stiga upp då klockan ringde 5.45, och lika bra var det för det var glashalt.

    Roligt med nytt träningsprogram! Vad går det ut på? Jag var ut och sprang / gick igår och nu har jag lite sjukt knä. Får se om det blir något springande alls för mig i sommar.

    SvaraRadera
  3. Här e adressen:

    http://www.funbeat.se/programs/show.aspx?TrainingProgramID=33

    Högst vanligt vanligt program. Man ska springa tre gånger i veckan och successivt öka på kilometrarna. Spring bara korta sträckor och öka mycket försiktigt. Mjukt underlag vore ju bra, men det kanske är svårt att hitta just nu. Du måste kunna springa...Lidingöloppet, du vet. :)

    Susse

    SvaraRadera
  4. Verkar ju vara ett överkomligt program. Jag måste nog också sätta igång så där försiktigt.

    SvaraRadera
  5. Jag är ännu försiktigare... ;) Ikväll får det bli hela 4 km tror jag. 3,5 km förra veckan. Om det bara är möjligt ska jag försöka hålla mig till 10% höjning i veckan men det kommer att bli svårt att hålla! Vill ju springa långt!

    SvaraRadera
  6. Det är särskilt svårt att hålla sig till kortare sträckor också då man känner att man skulle orka springa så mycket längre. Igår blev det lite för långt för mig, men vi får hoppas att jag håller ihop.

    SvaraRadera