lördag 10 mars 2012

Välförtjänt vila

Förkylningen tilltar, men jag har inte bråttom någonstans, utan jag tänker tillåta mig själv att vila ut ordentligt. Min fantastiska maskin till kropp har tagit mig igenom tre tuffa långlopp på fyra veckor. Grymt! Så nu vilar jag på, och njuter av framgångarna som jag har haft denna skidsäsong. Snön smälter bort i allt snabbare fart, så nu får jag dessutom börja brainstorma om vad jag skall hitta på för galenskaper i sommar. Förslag?

11 kommentarer:

  1. Jag har massor med förslag! ;) Minimum är ju att vi far 300+ km för att än en gång cykla längre än Vätternrundan... ;) En väldigt fin tradition som blir tredje året på raken.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Vätternrundan är ju fullbokad, så det låter som ett bra förslag! Men så mycket längre än 300 km vet jag inte om jag orkar cykla i ett sträck. Det där att sova över cykelstyret till Åbo lät lite väl magstarkt t.o.m. för mig :)

    SvaraRadera
  4. Njut av vilan, du har jobbat på bra i vinter! :)

    SvaraRadera
  5. Ja och 24-timmars loppet i Kälviå lockar ju!

    http://www.kpnet.com/tarmo/pyoraily/24hpyoraily.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nää, där tror jag nog min gräns går! Tänker du vara med?

      Radera
  6. Jag har också ett förslag:

    http://www.triathlon.fi/index.php?view=details&id=38%3Afinntriathlon-pika-lastentriathlon&option=com_eventlist&Itemid=128

    Åsa i JKL

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där låter ju intressant! Men det är på en fredag, och jag vet inte riktigt när jag får semester. Ska du vara med? Jag har på allvar börjat fundera på någon distans i Kuopio triathlon 11.8. Intresserad?

      Radera
    2. Någon sa att det finns en triathlon i Jyväskylä, men jag hittade inget datum på den. Jag hittade den där i stället, men Kuopio går minst lika bra. Intresserad är jag, men hur jag ska hinna träna i vår renoveringsröra vet jag inte. Kuopio är ju senare på sommaren, så då skulle jag ha mera tid på mig.

      Åsa

      Radera
    3. Vi kan ju hålla ögonen öppna efter om de gör någon reklam för Jyväskylä triathlon. Jag kan inte komma till Joroinen, för min semester har inte börjat då ännu. Dagen efter har de en halv Ironman, men det är väl kanske att ta i lite ;)

      Men om vi så där preliminärt siktar på antingen Jyväskylä eller Kuopio triathlon? Vilka distanser det blir kanske vi kan avgöra senare? I alla fall jag är väldigt osäker på simningen. Nog måste du ju hinna träna, fastän ni renoverar! :) Kanske Marko skulle vara sugen på lite triathlon?

      Radera