fredag 6 december 2013

Frågestund!

Det har varit onödigt lugnt på den här bloggen en längre tid. För att kicka i gång det hela ordnar jag en frågestund, då ni får fråga vad ni vill av mig. Ni kan ställa era frågor genom att kommentera det här inlägget. Kom igen, var inte blyga! :)

5 kommentarer:

  1. Jag vill fråga vad det var som fick dig att gå från soffpotatis till elitmotionär. Har du alltid varit sån att när du börjar med nåt så tar du projektet på största allvar? undrar Yvonne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Yvonne! Jo, delvis är det så att jag är en ganska ambitiös och en allt-eller-inget-person. Men det som har varit mest drivande i min träning är att jag mår så bra av den. Som person har jag vissa drag av ängsliga Nasse och melankoliska Ior, men träningen får mig att må som energisprudlande Tiger. Så då är det ju inte så konstigt att jag fortsätter träna! Anledningen till att jag är med i tävlingar och utsätter mig för diverse plågsamheter (som att cykla 400 km i sträck), är att jag får en oerhörd kick av att klara av någonting riktigt jobbigt. När man kommer i mål i Vasaloppet efter X antal timmars kamp känner man sig som världens starkaste kvinna :)

      Radera
  2. Vad är din stora dröm?
    lopp/evenemang/annars bara delta i?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, det finns så många drömmar: Vätternrundan, Marcialonga, König Ludwig Lauf, New York marathon, Lidingöloppet, Vansbrosimmet osv. Men den största drömmen är att klara av att göra en hel Ironman, t.ex. i Kalmar. Det ska jag göra någon gång i mitt liv, har jag bestämt.

      Radera
    2. oj Ironman, jaa det skall du göra :)

      Lidingöloppet kan bli verklighet nästa höst! Det ryktas att David skall ordna resa dit....

      Radera