måndag 19 april 2010

Skoskav

Underskatta aldrig ett ordentligt skavsår! Idag blev det en ofrivillig vilodag p.g.a. de skoskav som jag drog på mig på lördagens stavgångstur. Jag hade vanliga strumpor i löparskorna istället för springstrumpor, ett misstag som jag aldrig gör om igen. Nu har jag två punkterade blåsor på hälarna, vilket inte är så lyckat  vid vattenlöpning. Imorgon blir det gymmande och det ska väl förhoppningsvis gå bra.

9 kommentarer:

  1. Ha! Now you have 2 readers and commenters!

    Hope your blisters go away so you can run on Thursday:->

    SvaraRadera
  2. Oj, fin blogg! Det är inspirerande att läsa om din träning och dina mål, speciellt då jag minns vår joggingrunda i Idrottsparken för några år sedan :) Själv njuter jag av att få börja löpa igen och hoppas få vara frisk. Undrar var S ska springa halvmara?

    Åsa

    SvaraRadera
  3. Kul att läsa om din träning. Jag är mycket imponerad av din självdisiplin. Heja Ina! Kram från tottär

    SvaraRadera
  4. Va kul att du startat en blogg! Det är nog lättare att hålla motivationen uppe om man vet att man ska skriva om det sen. Själv har jag inte kommit igång med löpningen än, fast det här vädret har ju definitivt höjt motivationen..:) Nice Run nästa..;)

    SvaraRadera
  5. Ina - du e så duktig o aktiv du! :) Önskar verkligen du sko smitta av dej lite på mej.. :) Kul att du skaffat blogg så har jag mer att surfa runt på o läsa! :)

    SvaraRadera
  6. Vad kul med träningsblogg, den ska jag sätta in i min rss-läsare. :) LYCKA TILL med dina mål!

    SvaraRadera
  7. Barb: I feel famous! :) I always read your blog, too, although I don't comment very much.

    Åsa: Jo, löpturen i Åbo glömmer jag aldrig! Efter 1,5 km var jag svimfärdig. S ska springa halvmarathon i Hesa i maj. Hoppas du får en bra löpsäsong!

    Marit: Tack så mycket! :)

    Jessica: Jo, man får ju kanske lite dåligt samvete om man inte far och tränar fastän man har skrivit att man ska, så effektivt är det säkert! Lycka till med träningen inför Nice Run!

    Sonja: Tack! Välkommen med på svettiga äventyr.

    Mia: Tack, kan behövas lyckönskningar! Nu hittade jag din blogg igen också. Jag hade tappat bort bokmärket då vi bytte dator, men nu är jag up-to-date igen! :)

    SvaraRadera
  8. Hej, hej! För x antal år sedan var det du som låg på soffan och hellre tittade på tv än att komma ut på en uppfriskande långpromenad med mig. Godispåsen var din glädje. Nu har jag hamnat i soffan, för alltid är jag rädd. Jag är för trött för att ta mig upp. Ryggskott har jag också. Betrakta inte detta som ett rop på hjälp. Det är bara en liten påminnelse om vilka fantastiska framsteg du faktiskt har gjort på relativt kort tid. Tänk att du klarade av Botniavasan!

    Kämpa på, men med måtta "lella vän". För mycket och för litet av allt är inte bra. Håll det i åtanke bara, så går nog det här bra! (En storasyster ska ju ge goda råd hela tiden.) Jag gillar de utförliga beskrivningarna av olika träningstillbehör. Det kanske är där felet är...min mössa och mina sockor inspirerar mig inte ett dugg! Jag tror jag börjar där...nehej...inte det...är det att börja i fel ände sa du...jasså...stiga upp ur soffan är det första?...hmmm...kan inte...ryggen du vet...

    STOR KRAM! Din största beundrare, din soffliggarsyster

    SvaraRadera
  9. Anna-Lena: Tack syster yster! Godispåsen och soffan är fortfarande mina vänner, men inte lika mycket som förr. Kanske bäst du ligger i soffan om du har ont i ryggen, men då det blir bättre kanske du ger dig ut i det härliga vårvädret? En ny mössa kan verkligen fungera som inspiration.
    Gällande för mycket och för lite så har du gett mig samma råd angående parfym en gång! :) Kram

    SvaraRadera